Παγωμένη μπύρα πάντα...
Δεν είναι παγωτό, δεν είναι γρανίτα, μπύρα είναι και μάλιστα στους -5°C...
Οι Ιάπωνες το έκαναν πάλι το θαύμα τους και αυτή τη φορά το έκαναν για τα καλά! Η Kirin που λες κατασκεύασε μια πρωτοποριακή συσκευή παρασκευής αφρού, τη φοβερή και τρομερή Ichiban Shibori Frozen Draft Beer Foam, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάνει την μπίρα σου παγωτό!Εντάξει, δεν την κάνει και γρανίτα, την παγώνει ωστόσο στη στιγμή και την κρατά παγωμένη για όσο χρειαστεί (για 30 λεπτά λένε οι προδιαγραφές, αλλά σιγά μην κάνεις τόσο να την εξαφανίσεις)...
Η μηχανή παράγει κρύο αφρό, τύπου παγωτό, και ψύχει την μπίρα στους -5°C. Η καινοτομία είναι βέβαια ο αφρός που είναι κατασκευασμένος από μπύρα, ούτως ώστε να μη διαλύει τη γεύση της άλλης μπύρας, της κανονικής, ή να τη νερώνει. Αλλιώς βάζαμε και παγάκια! Το θέμα είναι τώρα αν αντέχεις τόση κρυάδα; Η συσκευή μάλιστα θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον Μάιο και δεν θα αργήσει να τη δούμε και στα μέρη μας. Γι' αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος.
Οι Ιάπωνες το έκαναν πάλι το θαύμα τους και αυτή τη φορά το έκαναν για τα καλά! Η Kirin που λες κατασκεύασε μια πρωτοποριακή συσκευή παρασκευής αφρού, τη φοβερή και τρομερή Ichiban Shibori Frozen Draft Beer Foam, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάνει την μπίρα σου παγωτό!Εντάξει, δεν την κάνει και γρανίτα, την παγώνει ωστόσο στη στιγμή και την κρατά παγωμένη για όσο χρειαστεί (για 30 λεπτά λένε οι προδιαγραφές, αλλά σιγά μην κάνεις τόσο να την εξαφανίσεις)...
Η μηχανή παράγει κρύο αφρό, τύπου παγωτό, και ψύχει την μπίρα στους -5°C. Η καινοτομία είναι βέβαια ο αφρός που είναι κατασκευασμένος από μπύρα, ούτως ώστε να μη διαλύει τη γεύση της άλλης μπύρας, της κανονικής, ή να τη νερώνει. Αλλιώς βάζαμε και παγάκια! Το θέμα είναι τώρα αν αντέχεις τόση κρυάδα; Η συσκευή μάλιστα θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον Μάιο και δεν θα αργήσει να τη δούμε και στα μέρη μας. Γι' αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου