Τέρμα στον ιδρώτα...Η Αdidas ξαναχτυπά με το ClimaCool!

Τέρμα στον ιδρώταΚαι οι Beckham, Messi, Derrick Rose και Katy Perry προσυπογράφουν...
Το νέο running παπούτσι ClimaCool Seduction της Αdidas είναι πλέον στο πλευρό κάθε δρομέα βελτιώνοντας τις επιδόσεις του, μιας το καινοτόμο παπουτσάκι εξασφαλίζει αξεπέραστη αίσθηση δροσιάς, χάρη στο σύστημα περιμετρικού αερισμού του ποδιού...


Γιατί βλέπεις το ClimaCool Seduction έχει ενσωματωμένα κανάλια αερισμού στην εξωτερική σόλα του και, σε συνδυασμό με τη χρήση του πρωτοποριακού υλικού ClimaCool στο πάνω μέρος του, ελαχιστοποιεί την υγρασία και διατηρεί χαμηλή τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του παπουτσιού.
Επιπλέον, η προσθήκη της ειδικής ραφής Coolever, με την οποία το πόδι διατηρείται στεγνό, δροσερό και άνετο καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης, κάνει το νέο running shoe να μοιάζει με θαύμα! Τέλος, οι αποκλειστικές τεχνολογίες της Αdidas, όπως η εξωτερική σόλα adiWear για βελτιωμένη πρόσφυση και ανθεκτικότητα και η μαλακή και εύκαμπτη ενδιάμεση σόλα για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εγγυώνται μια ολοκληρωμένη running εμπειρία, είτε είσαι επαγγελματίας δρομέας είτε απλώς γουστάρεις να τρέχεις...

Γι' αυτό και τα γκράντε αστέρια, όπως οι Katy Perry, David Beckham, Lionel Messi και Derrick Rose, δεν βγάζουν το νέο ClimaCool από τα πόδια τους! Αυτοί θα ξέρουν, δεν μπορεί.
Αν θες λοιπόν να απολαύσεις μια ανεπανάληπτη running εμπειρία, ξέρεις πια τι να ψάξεις. Το ClimaCool Seduction είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα της Αdidas, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 129,95 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις