Έπεσε θύμα βιασμού μέσω facebook στη Θεσσαλονίκη


Η συνάντηση τους εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την 17χρονη
Σε εφιάλτη εξελίχτηκε η γνωριμία που είχε μέσω Facebook 17χρονη από την Καβάλα με έναν 28χρονο στη Θεσσαλονίκη. Οπως καταγγέλει η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού μετά από απειλές και εκβιασμούς και ήδη ο 28χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση απολογήθηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή.
Σύμφωνα με το e-volos.gr, όπως περιέγραψε στις διωκτικές αρχές η 17χρονη γνώρισε τον κατηγορούμενο στις αρχές της περασμένης εβδομάδας στο facebook και στη συνέχεια γίνανε «φίλοι». Συζητώντας στο τσατ ανταλλάξανε τηλέφωνα και ακολούθησε καθημερινή επικοινωνία. Μάλιστα η 17χρονη και ο 28χρονος συνομιλησαν και μέσω βιντεοκλήσης η οποία όπως παραδέχεται και η κοπέλα είχε ερωτικό περιεχόμενο.Η ίδια καταγγέλει ότι μετά απ’ αυτή την επικοινωνία μετάνιωσε για ότι έκανε και ζήτησε από τον 28χρονο να κόψουν κάθε επαφή είτε τηλεφωνική είτε διαδικτυακή. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος άρχισε να την απειλεί λέγοντας ότι έχει καταγράψει τη βιντεοκλήση και απειλώντας την ότι θα την «ανεβάσει» στο youtube. H 17χρονη όπως είπε στους αστυνομικούς τελικά υπέκυψε στις απειλές του 28χρονου και ήρθε από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο.
Η συνάντηση αυτή όμως εξελίχτηκε σε εφιάλτη καθώς σύμφωνα με την καταγγέλουσα ο κατηγορούμενος την οδήγησε στο σπίτι του όπου και τη βίασε. Οταν η κοπέλα επέστρεψε στην Καβάλα εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί και η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές.
Τις έρευνες ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 28χρονο, ο οποίος χτες απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις